Er is net een leuke serie gestart met chef Raymond Blanc. In 6 delen, steeds over een verschillende kooktechniek. Zoals afgelopen dinsdag over slow cooking. En volgende week over pocheren. Wij zijn benieuwd naar de andere delen.
Zjuust wan djentel liettel buubbel – not two!
Blanc weet deze technieken op een ontspannen manier duidelijk te maken en je slimme trucjes te leren. Dat doet hij ook nog eens met heerlijke gerechten.
Zoals deze langzame stoof van inktvis met chorizo én kort gebakken inktvis: “You aizer cook iet wan mienuut, or wan houwer!“. Dat soort inzichten.
Kijken: iedere dinsdag 21:00 Europese tijd op BBC 2 (en deel 1 van afgelopen dinsdag wordt zondag nog herhaald om 12:30).
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
3 reacties
oh was ik helemaal vergeten! thanks for the reminder :)
Waar kan ik het receptje van Raymond Blanc vinden met konijn en Vin jaune?
Alvast bedankt!
Met behulp van Google kom ik een paar vergelijkbare recepten tegen: deze kip met vin jaune en morieljes. Misschien kun je de kip dan gewoon door konijn vervangen.
Of dit konijn met mosterd en witte wijn. En dan zou je in plaats van witte wijn de Vin Jaune kunnen gebruiken.
Ze lijken me allebei in ieder geval erg lekker.