Kijken: Raymond Blanc’s How to Cook Well

Er is net een leuke serie gestart met chef Raymond Blanc. In 6 delen, steeds over een verschillende kooktechniek. Zoals afgelopen dinsdag over slow cooking. En volgende week over pocheren. Wij zijn benieuwd naar de andere delen.

Zjuust wan djentel liettel buubbel – not two!

Blanc weet deze technieken op een ontspannen manier duidelijk te maken en je slimme trucjes te leren. Dat doet hij ook nog eens met heerlijke gerechten.

Zoals deze langzame stoof van inktvis met chorizo én kort gebakken inktvis: “You aizer cook iet wan mienuut, or wan houwer!“. Dat soort inzichten.

Kijken: iedere dinsdag 21:00 Europese tijd op BBC 2 (en deel 1 van afgelopen dinsdag wordt zondag nog herhaald om 12:30).

Ook lekker:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

3 reacties

Waar kan ik het receptje van Raymond Blanc vinden met konijn en Vin jaune?
Alvast bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.