Croissants met échte pasta di nocciole

Perfecte combinatie voor de zondagochtend: verse croissants van Pompadour met de hazelnootpasta van Metropolitan. Deze bevat maar liefst 48% geroosterde en gemalen hazelnoten en verder pure chocolade, melkpoeder, rietsuiker, olijfolie en zout. Verschrikkelijk lekker.

Aardig contrast overigens met de ingrediënten van het overgewaardeerde Nutella, dat vooral suiker en verzadigd palmvet bevat, en maar 13% hazelnoot en 7% cacao – dat  mag in Italië helemaal geen chocolade-pasta heten.

Dus: weg met die surrogaatpasta – koopt allen échte pasta di nocciole!

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.