Op kerstborrels vraagt nu iedereen wat we met kerstmis gaan koken, of we nog een leuk voorrecht weten, of juist een fijn restaurant. Vooruit dan maar: hier verklappen we alvast ons kerstmenu, daarna laten we wel weten of het allemaal gelukt is met de nieuwe recepten erbij.
Kerstmenu 2013
Eerste kerstdag
- Voorgerecht: bieten carpaccio, ongeveer zoals we eerder hebben gemaakt
- Hoofdgerecht:
- Dessert: mango mousse met passievrucht en frambozencoulis
Tweede kerstdag
- Voorgerecht: romige soep van schorseneren
- Hoofdgerecht:
- Dessert: pruimedanten roomijs met Pedro Ximenez sherry, een recept uit Casa Moro
Veel plezier met de culinaire voorpret!

Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.
Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.