Tarte tatin met rode ui is een nieuwe variant voor onze verzameling tarte tatin gerechten. We maakten eerder al:
- de klassieke tarte tatin met appel
- een exotische tarte tatin met ananas
- een ouderwetse tarte tatin met kweeperen
- een hartige uitvoering met witlof

We maakten deze variant volgens een recept van Delia Smith. De uien worden na het smoren en karameliseren heerlijk zacht en zoet. Nog versterkt door de tijm. Past heel goed bij wildgerechten!
(en als je wat minder tijd hebt maak je gewoon dit eenvoudige taartje met rode ui, bladerdeeg en geitenkaas, ook heel lekker)
Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers
Ontvang 1 á 2 keer per maand een update in je mailbox:
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat nu op de lijst.
Oeps! Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.