Wij koken graag Duitse dingen. Van gans tot Klöße, en we drinken daar graag ook goede Duitse wijn bij.
Blijkbaar zijn we zo onder de aandacht gekomen van Barbara Steinbauer-Grötsch. Een tijdje geleden hebben we een leuk gesprek met haar gevoerd en dat interview met ons staat nu op haar Duitstalige blog Ein Topf Heimat.
Barbara is journalist en blogger en heeft als expat in verschillende delen van de wereld geleefd, zoals in de VS, Azië, Midden-Oosten. Nu woont ze al een tijdje in Nederland.
Ze schrijft over die diverse eetculturen en over haar Fränkische culinaire roots. Ze heeft ook een prachtig kookboek Ein Topf Heimat gepubliceerd met recepten uit Franken en de landen waar ze geleefd heeft.
Binnenkort gaan wij samen met Barbara een Duits-Nederlands fusion maal koken. Haring met Kartoffelsalat? Bratwurst met stamppot? We houden je op de hoogte.
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
1 reactie
Thanks again for the interview. I look forward to our fusion cooking! Groetjes, Barbara