Merrie roast of beef

Dit jaar op ons kerstmenu: roast beef en gekonfijte parelhoen

Druk druk druk met voorbereidingen voor het kerstmenu. Kinnebakspek, lever en crepinette (darmnet) zijn al besteld voor een paté die we vandaag gaan maken.

Parelhoenboutjes zijn gekonfijt, uienmarmelade is gemaakt en de sloe gin is gebotteld. We zijn er nog niet helemáál uit, maar dit staat op onze lijst:

Eerste Kerstdag maakt moeder C. een klassiek Engels menu met onder andere Roastbeef en Yorkshire pudding en misschien wel wat mierikswortelsaus.

En op Tweede Kerstdag koken wij dit menu:

Op de andere dagen maken we nog Hertenstoof met knödel en spruitjes met walnoot.

Voor desserts hebben we nog verschillende andere ideeën zoals:

Als zoete tussendoortjes maken we in ieder geval:

En dat spoelen we dan weer weg met onze huisgemaakte sloe gin

Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers

Ontvang een paar keer per maand een lekkere update in je mailbox:

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.