Een stevige risotto met geurige paddenstoelen en vette kaas, voor koude dagen met veel honger. We gebruikten een handje gedroogd eekhoorntjesbrood dat we even hebben laten weken in handwarm water. Dan maakten we de risotto volgens onze beproefde methode. Maar dan met een blokje funghi porcini bouillon.

Ongeveer halverwege hebben we het inmiddels geweekte eekhoorntjesbrood even uit laten lekken en nog even met de risotto in wording laten meekoken.

Het weekvocht van de paddenstoelen hebben we weer bij de bouillon gedaan, zodat ook die smaak uiteindelijk in de risotto is gekomen.

Op het bord hebben we er nog wat peterselie en een paar plakken robiola op gedaan. Dat is een welriekende geitenkaas die snel smelt. Kun je ook heerlijke ravioli met walnoot van maken. Niet subtiel, wel heel lekker.

Risotto met eekhoorntjesbrood en robiola

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.