Kijken: nieuwe serie Italy Unpacked

Kijken: nieuwe serie Italy Unpacked, serie 3

Het is zover: vrijdag 13 februari start een nieuwe serie Italy Unpacked met chef Giorgio Locatelli en kunsthistoricus Andrew Graham-Dixon, het mediagenieke culi-culturele superduo. Dat eerder ook al de heerlijkheden van Sicilië liet zien in aanstekelijke beelden.

Deze nieuwe serie start in het zuiden van Italië, met ieder geval Puglia en Matera. De zoete herinneringen aan al het moois en lekkers daar komen al weer boven.

Kijken en genieten, vrijdag 13 februari om 21:00 22:00 op BBC 2.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

2 reacties

  1. oh gaaf. dat was me helemaal ontgaan. gelukkig nu nog net op tijd om direct te kijken of de dvd-recorder in te stellen :) Kijken jullie ook de serie “A cook abroad” op BBC 2? Ook leuk, maar alleen koken en geen achtergrondinfo of geschiedenis

  2. Aha, bedankt voor die tip. A cook abroad kenden we nog niet, maar ziet er interessant uit: Celebrity chefs try out different recipes from around the world. Reizen, koken en eten, dat blijft toch het leukst- onze recorder gaat ook aan!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Wat aten zij?

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑