Een simpel idee met groot effect: je maakt een eenvoudige risotto met witte asperges, en bijvoorbeeld wat erwtjes. En op het laatst doe je er een snuif kaneel erover. De combinatie van asperges met kaneel is hemels.
Hebben we uit Tutto Risotto van Florine Boucher. Dit zou oorspronkelijk uit Venetië komen. Waar specerijen van oudsher goed verkrijgbaar zijn.

Ook Venetiaans: met Sint Jakobsschelpen, capesante. Maar dan moet je wel weer kiezen hoe je die bereidt: kort gebakken erbij. Of toch heel licht gegaard in de risotto en afgemaakt met wat bruisende prosecco?
Keuzes, keuzes.
Ook lekker:

Mis nooit meer iets lekkers
Ontvang 1 á 2 keer per maand een update in je mailbox:
Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat nu op de lijst.
Oeps! Er is een fout opgetreden en we konden je aanmelding niet verwerken. Laad de pagina opnieuw en probeer het opnieuw.