Onlangs werd ik geïnterviewd door Jette Pellemans voor een artikel in het Parool over kookprogramma’s. Over de verschuiving van gestileerde kookprogramma’s met professionele chefs naar formats met toegankelijke TV-chefs die thuis koken (zoals Yvette van Boven, Jeroen Meus, Jamie Oliver).
Deze ’thuiskoks’ willen het publiek niet alleen entertainen, maar ook iets leren over duurzaamheid en waar ons eten vandaan komt.
Je kunt het hele artikel via Blendle lezen/kopen (daarvoor moet je je dan wel even registreren – dan lees je dit artikel gratis. En vervolgens kun je Blendle verder uitproberen).
Blendle heeft trouwens ook een goede food sectie met artikelen over food uit diverse kranten en bladen, geselecteerd door curatoren zoals onder andere Meneer Wateetons en Monique van Loon van Culy.nl – de moeite waard.
Mis nooit meer iets lekkers
Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.
1 reactie
Fijn artikel, de evolutie van het kookprogramma!