werk in uitvoering

Dienstmededeling: site even gehackt

Dat was even schrikken: deze site is gisteren gehackt. Dacht je hier bijvoorbeeld een lekkere aspergerisotto te kunnen vinden, kwam je zomaar op een dubieuze oekraïense gok-site. Of erger. Maar geen paniek: het is weer allemaal goedgekomen.

Er bleek een lek te zitten in één van de plugins die we gebruikten. Waarmee sinistere lieden één en ander zo konden instellen dat iedere nietsvermoedende bezoeker werd weggesluisd naar sites met oneerbare voorstellen. Hopelijk hebben niet te veel mensen hier last van gehad.

Inmiddels grondig gedesinfecteerd

Met hulp van onze host Antagonist.nl is het probleem snel opgespoord en opgelost. Alle besmette onderdelen zijn inmiddels verwijderd en vervangen. De hele site is grondig gedesinfecteerd. En nu extra beveiligd.

Dus over tot de orde van de dag. Zoals het bakken van een quiche met zalm en asperges. Of toch maar een pasta met verse tuinbonen en erwtjes?

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.