Around the world in seven markets

Als we ergens op reis zijn proberen we altijd naar de markt te gaan. Verveelt nooit. Alle zintuigen worden er aangesproken.

De New York Times bezocht 7 verschillende markten en maakte een aantal video’s waarin je zelf rond kunt kijken (zet ‘m op beeldvullend en schuif met je muis door het beeld om om je heen te kijken). High tech meets streetfood:

Overal markt

Brengt ons ook weer terug naar eigen marktherinneringen aan bijvoorbeeld de Mercado Central in Valencia, Borough market in London, Marché Victor Hugo in Toulouse, Arminius Markthalle in Berlijn en Mercato Porta Palazzo Turijn. Om maar een paar goede markten te noemen.

Mis nooit meer iets lekkers

Geef je op voor de updates en ontvang ongeveer 1x per maand bericht in je mailbox.

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.