Als we ergens op reis zijn proberen we altijd naar de markt te gaan. Verveelt nooit. Alle zintuigen worden er aangesproken.

De New York Times bezocht 7 verschillende markten en maakte een aantal video’s waarin je zelf rond kunt kijken (zet ‘m op beeldvullend en schuif met je muis door het beeld om om je heen te kijken). High tech meets streetfood:

Brengt ons ook weer terug naar eigen marktherinneringen aan bijvoorbeeld de Mercado Central in Valencia, Borough market in London, Marché Victor Hugo in Toulouse, Arminius Markthalle in Berlijn en Mercato Porta Palazzo Turijn. Om maar een paar goede markten te noemen.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van al dit lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan zo’n 1 of 2x per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.