Oesters lijken van die weke beestjes. Maar ze kunnen best wat pittigheid verdragen. Kijk naar de oesters van Nam Kee (met o.a. zwarte bonensaus, knoflook en chili).

Wij eten de oesters graag met Bloody Mary. Zeker met Oud & Nieuw.

Meng voor de Bloody Mary 3 delen wodka, 6 delen tomatensap en (eventueel) 1 deel versgeperst limoensap, voeg er een paar druppels Tabasco én Worcestersaus aan toe. En doe er nog een beetje versgemalen zwarte peper over.

Giet wat Bloody Mary in de oesterschelp en slurpen maar!

Toch liever zacht en zilt? Maak er dan een romige oestersoep mee. Heel anders maar zeker ook lekker.

Mis nooit meer iets lekkers
Wil je voortaan op de hoogte blijven van dit soort lekkers op Wat aten zij? Meld je aan voor de updates en ontvang dan een paar keer per maand een bericht in je mailbox.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.