Wat aten zij? wordt bijgehouden door Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk. Zij houden van koken & eten en doen daar op deze weblog verslag van.

Met lekkere recepten, tips voor goede restaurants, interessante kookboeken en handig kookgerei. Soms zelfs een korte beschouwing, over bijvoorbeeld slow food of nouveau ruig. Maar altijd met mooie plaatjes.

Vrij, naar Jacques Plafond’s prachtige jingle:

 

Wat aten zij, wat aten zij, wat áááten zij?
Wat aten zij: bekentenissen aangaande gisteravond genuttigde maaltijden.
Wat áááten zij?

Wat was het? Wie maakte het? Smaakte het? En hoe is het bekomen?
Vragen over eten, wat magen moeten verdragen en verslagen van asceten en gastronomen.

Wat aten zij, wat aten zij, wat áááten zij?
Was het gestampte pot? Of nouvelle cuisine?
Of betrof het eetgenot, een kliekje misschien?

Wat aten zij, wat aten zij, wat áááten zij?

Omdat het fijn is om te weten wat anderen eten.

— uit Ronflonflon met Jacques Plafond, door Wim T. Schippers & Clous van Mechelen

Cadeauspotters op Milledoni

Sinds kort spotten we lekkere cadeaus voor Milledoni.nl, een nieuwe online cadeau-community. Wat is er nou leuker dan iets lekkers cadeau te geven!

Gastauteurs op Frankrijk.nl

De artikelen die met Frankrijk te maken hebben worden ook doorgeplaatst op Frankrijk.nl, een travelwebazine (jawel!) met nieuws, reisreportages, leuke logeeradressen, andere zien en doen-ideeën in Frankrijk.

Hier en daar een kookboek van Bol.com

Wanneer we in onze blogs een kookboek vermelden, dan verwijzen we meestal naar het betreffende boek op de kookboekenafdeling van Bol.com. Mocht er dan iets verkocht worden dan vangen wij daar een kleine fooi voor (denk aan een paar %). Dus mocht je nog kookboeken willen kopen dan zou het mooi zijn dat via onze site te doen – dank je!

Verder geen advertenties

We zijn verder gestopt met advertenties: vooralsnog te veel onzin waar niemand op zit te wachten. We zijn ook niet geïnteresseerd in advertorials of andere promo-acties uitingen. We doen dit omdat we het leuk vinden.